Oferta

shitje

Nimi tv Baze 12 muaj

Kjo ju mundëson ti shikoni kanalet në 3 paisje në të njejtën kohë pa pagesë shtesë.

CHF149CHF120

Digitalb OTT (iptv)familjare 12 muaj + Big Brother Albania( pa sporte )

Digitalb iptv , Familjare ( pa programe sportive) . DigitAlb mund ta shihni tani në 3 pajisje njëkohësisht.

CHF120

Digitalb OTT (iptv)Premium 12 muaj + Big Brother Albania(me sporte)

Digitalb iptv , Premium ( me programe sportive) . DigitAlb mund ta shihni tani në 3 pajisje njëkohësisht.

CHF180

shitje

RIABONIM Premium 12 MUAJ - DIGITALB SATELIT

Ne kete abonim jane mbi 75 kanale te paketes Premium (perfshire dhe supersportet). Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia

CHF290CHF240

shitje

Nimi tv Premium 12 muaj

Kjo pakete permban kanalet baze + Digitalb + Supersport + Tring + Artmotion Kjo ju mundëson ti shikoni kanalet në 3 paisje në të njejtën kohë pa pagesë shtesë.

CHF210CHF199

shitje

RIABONIM FAMILJARE 12 MUAJ - DIGITALB SATELIT , Oferta speciale Black&Red deri 30 Nentor 2022

Ky abonim permban rreth 64 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia

CHF180CHF150

shitje

RIABONIM - TIBO FAMILJARE 12 MUAJ

Tibo Familjare + abonim mobile 12 muaj - riabonim ( pa kanale sportive) me mbi 200 kanale .

CHF175CHF140

shitje

RIABONIM - TIBO Premium 12 MUAJ

Tibo Premium + abonim mobile 12 muaj - riabonim ( Champions Liga + Seria A + Kupa e Spanjes + Superliga Shqiptare) me mbi 200 kanale . Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Tring permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore. Ky riabonim eshte per abonentet ekzistues qe kane Tibo box ose per abonentet qe e kane te instaluar Tibo APP direkt ne smart tv . Kujdes! Tibo nuk ka me license per kanalet e Digitalb+Suersport , nese deshironi qe ti shikoni keto kanale atehere zgjidhni Digitalb IPTV ose Nimi tv

CHF225CHF160

shitje

OCTAGON SPIRIT - ANDROID BOX 4K

Kete android box e rekomandojme per abonime ne Digitalb dhe Nimi tv – 4K Ultra HD bei 60fps – Android 9.0 TV – 2GB DDR3 & 16GB Flash – Bluetooth 5.1 – 2.4/5G Dual-Band WiFi (WLAN) 1200Mbps – Netzwerk (Ethernet) – USB 2.0 & USB 3.0 – DRM , HDCP2.2 – Widevine DRM Level L1

CHF119CHF99