Oferta

BIG BROTHER VIP ALBANIA 3 - per abonentet aktiv te DIGITALB

Big Brother VIP Albania 3 - Kujdes! Ky abonim vlen per klientet aktiv ne Digitalb satelitor ose OTT . Nese nuk je abonent aktiv i Digitalb atehere zgjidh Big Brother Albania 3 ne vlere 45 fr.

CHF25

BIG BROTHER VIP ALBANIA 3 - per abonentet jo aktiv te DIGITALB

Big Brother VIP Albania . Ky abonim eshte per te gjithe ata qe nuk kane abonim aktiv ne Digitalb dhe duan te shikojne vetem Big Brother Albania Vip 3 . Nese keni abonim aktiv zgjidhni Big Brother Albania 3. ne vlere 25 fr.

CHF45

Shitje

Digitalb OTT - paketa Shqip 12 muaj

Karakteristikat e paketës së re Shqip 12 Muaj janë si më poshtë: Emertimi: Paketa Shqip Kohezgjatja: 12 Muaj Platforma:OTT Nr. kanaleve:58 Nr. Pajisjeve: 1TV + 1Mobile VOD: Nuk është aktive

CHF99CHF89

Shitje

Digitalb OTT (iptv)familjare 12 muaj ( pa sporte ) + Big Brother VIP Albania 3 Falas

Digitalb iptv , Familjare ( pa programe sportive) . DigitAlb mund ta shihni tani në 3 pajisje njëkohësisht.

CHF159CHF89

Shitje

Digitalb OTT (iptv)Premium 12 muaj + (me sporte) + BBV 3 falas

Digitalb iptv , Premium ( me programe sportive) . DigitAlb mund ta shihni tani në 3 pajisje njëkohësisht.

CHF299CHF189

Shitje

Nimi tv Baze 12 muaj

Kjo ju mundëson ti shikoni kanalet në 3 paisje në të njejtën kohë pa pagesë shtesë.

CHF120CHF89

Shitje

Nimi tv Premium 12 muaj

Kjo pakete permban kanalet baze + Digitalb + Supersport + Tring + Artmotion Kjo ju mundëson ti shikoni kanalet në 3 paisje në të njejtën kohë pa pagesë shtesë.

CHF210CHF195

Shitje

RIABONIM Premium 12 MUAJ - DIGITALB SATELIT + Big Brother VIP Albania 3 Falas

Ne kete abonim jane mbi 75 kanale te paketes Premium (perfshire dhe supersportet). Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia

CHF299CHF189

Shitje

DIGITALB SATELIT - RIABONIM FAMILJARE 12 MUAJ + Big Brother VIP Albania 3 Falas

Ky abonim permban rreth 64 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia

CHF159CHF89

Shitje

RIABONIM - TIBO FAMILJARE 12 MUAJ

Tibo Familjare + abonim mobile 12 muaj - riabonim ( pa kanale sportive) me mbi 200 kanale .

CHF175CHF159

Shitje

RIABONIM - TIBO Premium 12 MUAJ

Tibo Premium + abonim mobile 12 muaj - riabonim ( Champions Liga + Seria A + Kupa e Spanjes + Superliga Shqiptare) me mbi 200 kanale . Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Tring permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore. Ky riabonim eshte per abonentet ekzistues qe kane Tibo box ose per abonentet qe e kane te instaluar Tibo APP direkt ne smart tv . Kujdes! Tibo nuk ka me license per kanalet e Digitalb+Suersport , nese deshironi qe ti shikoni keto kanale atehere zgjidhni Digitalb IPTV ose Nimi tv

CHF225CHF199

Shitje

OCTAGON SPIRIT - ANDROID BOX 4K

Kete android box e rekomandojme per abonime ne Digitalb dhe Nimi tv – 4K Ultra HD bei 60fps – Android 9.0 TV – 2GB DDR3 & 16GB Flash – Bluetooth 5.1 – 2.4/5G Dual-Band WiFi (WLAN) 1200Mbps – Netzwerk (Ethernet) – USB 2.0 & USB 3.0 – DRM , HDCP2.2 – Widevine DRM Level L1

CHF119CHF99

Nokia Streaming box 8000

Nokia Streaming Box , Android Box 4K . Me kete box ju mund te instaloni appin e Digitalb , Nimi tv etj.

CHF79

Distributor zyrtar i Digitalb , Nimi tv dhe Tibo IPTV

Arsat GmbH
Schmiedgasse 27a
8604 Volketswil
Schweiz

Postkonto: 85-223392-7
IBAN: CH74 0900 0000 8522 3392 7
BIC: POFICHBEXXX

Udhheqës firme: Arxhent Muqa
Tel.: +41 - 44 825 38 05
Nat: +41 - 76 332 21 14

Oraret Në Dyqan
Tërheqjet direkte në dyqan mund të bëhen me termine:

E hënë- e Premte 17:30 – 19:00
E shtunë 10°°-12°° dhe 13°°-17°°


Email: info@digitalb.ch
Web: www.digitalb.ch
Kontakt image