Nokia Streaming Box , Android Box 4K . Me kete box ju mund te instaloni appin e Digitalb , Nimi tv etj.


  • Category: Oferta

Çmimi:CHF79


Blini TANI!

Përshkrim

Nokia Streaming Box ju tregon video në 4K Ultra HD. Kjo do të thotë kontrast të lartë, ngjyrat e pasura dhe cilësi e imazhit optimale për ju. Dhe kjo në një shkallë të katërfishuar të qartësisë së imazhit. Stream-oni video ose muzikën tuaj të preferuar. Shumë thjesht, duke lidhur hard diskun tuaj ose duke lidhur pa telas Bluetooth. Shtoni aplikacionet tuaja të preferuara dhe renditini ato në ekranin tuaj kryesor. Sipas shijes tuaj. Merrni aplikacionet dhe lojërat tuaja të preferuara nga Google Play në televizionin tuaj. Ora e rehatshme e televizionit, lojërat emocionuese dhe aplikacionet interesante ju presin. Një shumëllojshmëri argëtimi po ju pret - çfarë të dëshironi dhe kur të dëshironi. Kaloni menjëherë nga smartphone, tablet ose laptopi juaj në televizionin tuaj. Me aplikacione që mbështesin Chromecast, mund të streamoni përmbajtjen tuaj të preferuar në televizionin tuaj. Aplikacionet më të përdorura janë vetëm një klik larg. Faleminderit tastierave të ndriçuara, do të gjeni menjëherë të drejtën edhe në dhomat e errëta. Falë Google Assistant, ju mund të kërkoni thjesht me zë për serialin tuaj të preferuar ose për mbi 500,000 filma dhe emisione televizive