Big Brother VIP Albania . Ky abonim eshte per te gjithe ata qe nuk kane abonim aktiv ne Digitalb dhe duan te shikojne vetem Big Brother Albania Vip 3 . Nese keni abonim aktiv zgjidhni Big Brother Albania 3. ne vlere 25 fr.


CHF45