Smart TV - Tibo Familjare 12 muaj


Ky abonim eshte direkt ne smart tv , Tibo iptv , paketa familjare 12 muaj . Kujdes vetem per televizoret qe mund ta linstaloni appin Tibo IPTV.


  • Category: Tibo IPTV - Digitalb me internet
  • SKU: 103

Çmimi:CHF175


Blini TANI!

Përshkrim

Kanalet ne paketen Familjare : Info Channel , Top Channel HD , Top Channel +6 , Top News , T , T+ , Stinet , Stinet+ , My Music , Bang Bang , Bang Bang+ , Cufo , Junior tv , Baby tv ,Disney Channel , Sole tv , Film Aksion , Film Aksion + , Plus HD , Euro film , Film nje HD , Film nje HD+ , Film dy HD , Film HD+ , Film autor , Film Hits , Film Hits+1 , Film Triller , Film Drame , Film Komedi , Godfather , Sofa Tv , Yolly , Klan+ , Klan HD , Klan+6 , Vizion plus , Vizion plus +6 , , Rtsh 1 , Rtsh1 +6 , in TV , Alsat M , Alsat M+ , Tv Koha , 3+ , RTV21 Maqedoni  , KTV , KTV+6 , RTK , RTK+6 , RTV21 , RTV21+6 , Abc News ,Ora News ,Report Tv , News 24 , UTV , Channel 1 ,Scan Tv , Arta Tv , Shenja Tv , RTK2 , RTK 3 , RTK4 , Dugagjini , Rrokum , Tribuna Channel , Amol Tv , First tv , City Tv , Melody Tv , Folklorit , Stv Folk , Supersonic tv, Magnet Tv , MFM , Syri Blue , Tv Opoja , Balkanika , Exp Natyra , Exp Shkence , Exp Histori , Folk+ , BBF , Elrodi Tv , RTV Sharri , MTV Kosova , On TV , Turbo Channel , Tv Iliria , Star TV , MTV , Film Shqip , Hareja TV , RTV Cameria , Diaspora tv , Tv Mitrovica , Tema Tv , Tv Vali , Click Channel , Tv Opinion , Tv Syri vizion , MKTV 2 , Dasma Tv , Lexo tv , Besa , Peace tv , 6+1 Vlora , Tv Kopliku , Star Plus , Tv Rozafa , Vlora Channel , Kombi Tv , plus kanale per te rritur dhe shume kanale tjera Free nderkombetare .