Dekoder HD + Familjare 12 muaj ( pa sporte)


Kujdes! Per kete oferte duhet te jeni te pajisur me saç (Antene satelitore) Ne kete oferte jane te perfshira: -Flybox -Abonim 12 muaj paketa familjare Ky abonim permban rreth 64 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Mungojne kanalet sportive në HD


  • Category: Digitalb satelitor
  • SKU: 108

Çmimi:CHF280


Blini TANI!

Përshkrim