Tibo IPTV

Provo tani: Tibo box + 1 muaj abonim Premium

Tibo IPTV Box + abonim Premium 1 muaj+abonim mobile . Rreth 250 kanale . Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb + Tring permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore.

  

CHF89

Tibo box + abonim 12 muaj Familjare ( pa sporte )

Tibo box + abonim Familjare 12 muaj + 1 abonim mobile (pa programe sportive) me mbi 200 kanale. Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore.

  

CHF250

Tibo box + abonim 12 muaj Premium ( me sporte )

Tibo IPTV Box + abonim Premium 12 muaj+abonim mobile . Rreth 250 kanale . Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore.

  

CHF295

Smart TV - Tibo Familjare 12 muaj

Ky abonim eshte direkt ne smart tv , Tibo iptv , paketa familjare 12 muaj . Kujdes vetem per televizoret qe mund ta linstaloni appin Tibo IPTV.

  

CHF175

Smart tv - Tibo Premium 12 muaj ( me kanale sportive)

Ky abonim eshte direkt ne smart tv . Tibo Premium 12 muaj ( me kanale sportive) . Kujdes para se te abonohuni shikoni nese ne televizorin tuaj mund ta instaloni appin Tibo IPTV.

  

CHF225

Digitalb satelitor

RIABONIM FAMILJARE 3 MUAJ - DIGITALB SATELIT

Ky abonim permban rreth 64 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD. Mungojne kanalet sportive në HD.

  

CHF70

Flybox HD satelitor + paketa premium 12 muaj

Kujdes! Per kete oferte duhet te jeni te pajisur me saç (Antene satelitore) Ne kete oferte jane te perfshira: -Flybox HD -Abonim paketa premium 12 muaj - Karta smart Perfitoni tani dhe : - Appin Digitalb Kudo falas - Digi Gold falas - Popcorn falas Ky abonim permban rreth 72 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Kanale sportive në HD

  

CHF420

Riabonim Familjare 12 muaj - Digitalb satelit

Ky abonim permban rreth 64 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD. Mungojne kanalet sportive në HD.

  

CHF130

Riabonim Premium 12 muaj - Digitalb satelit

Ne kete abonim jane mbi 75 kanale te paketes Premium (perfshire dhe supersportet)

  

CHF210

BIG BROTHER VIP - Albania

Big Brother VIP- Albania - Kujdes ky abonim eshte vetem per abonentet ekzistues te Digitalb satelitor.

 

CHF20