Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

TIBO IPTV Box + Platinium 12 muaj + abonim mobile

CHF 370.00

Kurzübersicht

Tibo IPTV Box + abonim Platinium 12 muaj + 2 abonime mobile falas

Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore.

Disponueshmëria: në magazinë

ODER

Detaje

TiBO box dhe aksesorët

 • Produkt i zhvilluar 100% nga inxhinierë të talentuar shqiptarë
 • Një pajisje e vogël me design elegant për këndin e televizorit tuaj
 • Lidhja me boxin e kthen televizorin tuaj në një kompjuter inteligjent.
 • Lidhet me wireles pa antenë apo me kabëll HDMI i cili përfshihet në paketim
 • Me box-in TiBO televizori juaj funksionon si router për të shpërndarë internet wireless.
 • 2 porta për USB apo Hard disk të jashtëm

LIVE TV

 • të gjithë kanalet e paketës Premium të platformës dixhitale DIGITALB;
 • kanalet dhe eventet sportive të SUPERSPORT
 • kanalet Shqiptare lokale dhe kombëtare të rajonit
 • shumë kanale Ndërkombëtare.

DIGI GOLD

 • filmat më të fundit të kinematografisë

BIG BROTHER

 • reality show i të gjithë shqiptarëve me 2 kanale live

VOD

 • videotekë personale falas me mbi 1.000 evente

CATCH UP TV:

 • 30 kanale x 1 javë

APK TiBO

40 kanale të zgjedhura të platformës Digitalb Premium  për 1 smartphone ose 1 tablet brenda të njëjtit abonim ekzistues.