Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Tibo iptv - me internet

6copë

Gitter  Liste 

 1. TIBO Box + Premium 12 muaj + abonim mobile

  TIBO Box + Premium 12 muaj + abonim mobile

  Tibo IPTV Box + abonim Premium 12 muaj+abonim mobile . Rreth 250 kanale . Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore. shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 320.00

  Special Price CHF 295.00

 2. Tibo box + abonim Familjare12 muaj + abonim mobile (pa kanale sportive)

  Tibo box + abonim Familjare12 muaj + abonim mobile (pa kanale sportive)

  Tibo box + abonim Familjare 12 muaj + 1 abonim mobile (pa programe sportive) me mbi 200 kanale. Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore. shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 270.00

  Special Price CHF 250.00

 3. Tibo box + 3 muaj abonim Premium + abonim mobile

  Tibo box + 3 muaj abonim Premium + abonim mobile

  Tibo box + 3 muaj abonim Premium + abonim mobile Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore. shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 180.00

  Special Price CHF 170.00

 4. Tibo box - Quad Core (pa abonim)

  Tibo box - Quad Core (pa abonim)

  Tibo IPTV Box Quad Core (pa abonim) Per kete box ju duhet te keni abonim ne platformen Tibo IPTV ose nese jeni abonent ekzistues mund te shikoni programet me boxin me te ri Quad Core. shiko ne detaje
  CHF 135.00
 5. Abonim Tibo IPTV ne boxin Apple tv - Paketa Familjare 12 muaj ( pa kanale sportive)

  Abonim Tibo IPTV ne boxin Apple tv - Paketa Familjare 12 muaj ( pa kanale sportive)

  Abonim Tibo IPTV ne boxin Apple tv .Te gjithe ju qe posedoni box Apple tv tani mund ta instaloni appin Tibo Iptv dhe te abonohuni tek ne. shiko ne detaje
  CHF 190.00
 6. Abonim Tibo IPTV ne boxin Apple tv - Paketa Premium 12 muaj (me kanale sportive)

  Abonim Tibo IPTV ne boxin Apple tv - Paketa Premium 12 muaj (me kanale sportive)

  Abonim Tibo IPTV ne boxin Apple tv .Te gjithe ju qe posedoni box Apple tv tani mund ta instaloni appin Tibo Iptv dhe te abonohuni tek ne. shiko ne detaje
  CHF 240.00

6copë

Gitter  Liste