Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Tibo box - Quad Core (pa abonim)

CHF 135.00

Kurzübersicht

Tibo IPTV Box Quad Core (pa abonim)

Per kete box ju duhet te keni abonim ne platformen Tibo IPTV ose nese jeni abonent ekzistues mund te shikoni programet me boxin me te ri Quad Core.

Disponueshmëria: në magazinë

ODER

Detaje

TiBO box dhe aksesorët Produkt i zhvilluar 100% nga inxhinierë të talentuar shqiptarë Një pajisje e vogël me design elegant për këndin e televizorit tuaj Lidhja me boxin e kthen televizorin tuaj në një kompjuter inteligjent. Lidhet me wireles pa antenë apo me kabëll HDMI i cili përfshihet në paketim Me box-in TiBO televizori juaj funksionon si router për të shpërndarë internet wireless. 2 porta për USB apo Hard disk të jashtëm LIVE TV të gjithë kanalet e paketës Premium të platformës dixhitale DIGITALB; kanalet dhe eventet sportive të SUPERSPORT kanalet Shqiptare lokale dhe kombëtare të rajonit shumë kanale Ndërkombëtare. DIGI GOLD filmat më të fundit të kinematografisë BIG BROTHER reality show i të gjithë shqiptarëve me 2 kanale live VOD videotekë personale falas me mbi 1.000 evente CATCH UP TV: 30 kanale x 1 javë APK TiBO 40 kanale të zgjedhura të platformës Digitalb Premium për 1 smartphone ose 1 tablet brenda të njëjtit abonim ekzistues.