Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Qe ne ditet e para te startimit te platformes Digitalb ne vitin 2004, jemi distributore te licensuar nga kjo kompani . 

digitalb.ch eshte krijuar poashtu ne vitin 2004 njekohesisht me startimin e Digitalb satelit.

Aktiviteti yne nga viti 2004  eshte koncentruar ne ofrimin e  produkteve  Digitalb satelitor si ;  resivere , module , karta smart, abonime  dhe pajisje satelitore duke ofruar dhe instalime tek abonentet .

Shumellojshmeria  e programeve dhe shtimi i kanaleve vit pas viti ka qene nje promotor i Digitalb per te plotesuar kerkesat e çdo abonenti dhe per te ofruar me te miren ne tregun mediatik.

Per arsye qe shume nga bashkatdhetaret tane e kane te pamundur vendosjen e nje antene satelitore , nga viti 2011  kompania jone Arsat GmbH ka zgjeruar sherbimin me produkte te reja iptv me ane internetit te licensuara nga Digitalb .

Abonentet qe rriten vit pas viti , na detyrojne per nje perkushtim dhe nje pergjegjesi me te madhe ndaj tyre.

Faleminderit per besimin tuaj!

 

Arsat GmbH

Schmiedgasse 27a

8604 Volketswill

Schweiz

MwSt.Nr. 702 343

 

Postkonto: 85-223392-7

IBAN: CH74 0900 0000 8522 3392 7

BIC: POFICHBEXXX

 Udheheqes Firme: Arxhent Muqa

Tërheqjet direkte të produkteve mund të bëhen me termine,
tek dyqani ynë (Schmiedgasse 27a, 8604 Volketswil), në oraret :
E hënë- e Premte 17:30 – 19: 30

dhe e shtunë 10°°-17°°