Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Mehr Ansichten

Flybox HD satelitor + paketa premium 12 muaj

Regulärer Preis: CHF 440.00

Special Price CHF 390.00

Kurzübersicht

Ne kete oferte jane te perfshira:
-Flybox HD
-Abonim paketa premium 12 muaj
- Karta smart
Perfitoni tani dhe :
- Appin Digitalb Kudo falas
- Digi Gold falas
- Popcorn falas
Ky abonim permban rreth 72 kanale te Digitalb.
Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia
Kanale për fëmijë me dublim shqip
Filma Shqiptarë dhe të huaj
Dokumentarë 24 orë shqip
Muzikë 24 orë shqip
Kanale Shqiptare në HD
Filma dhe dokumentarë ne HD
Kanale sportive në HD

Disponueshmëria: në magazinë

ODER

Detaje

Flybox nga Digitalb (Satelitor) + abonim paketa Premium 12 muaj

Karakteristika te pergjithshme:

 • 2 Tunera DVB-S/S2
 • MPEG-2(MP@ML),MPEG-2(MP@HL),MPEG4 , AVC/H.264,HP@L4
 • OSD Teletekst
 • Guide (Guida Elektronike e Programit/EPG)per informacione te kanaleve qe shfaqen ne ekran.
 • Kontrolli prinderor
 • Dalje HD numerike HDMI
 • Dalje analoge SD SCART
 • Dalje optike + 1x eSata
 • Perditesim automatik/manual Softueri
 • 1 x porte Ethernet.

Funksionet e Flybox   :

PVR  (ky funksion mund te realizohet vetem ne kombinim Flybox+HDD nga Digitalb)

 • Regjistrime te rezervuara
 • Regjistrime ne proces
 • Regjistrime te perfunduara
 • Regjistrime te deshtuara

 Time Shift  (ky funksion mund te realizohet vetem ne kombinim Flybox+HDD nga Digitalb)

 • Regjistrime ne kohe reale te programeve ne transmetim. “Kapja e tyre” ne nje moment te dyte,duke mos e humbur asnje frame.

 P-VOD , Video on Demand  (ky funksion mund te realizohet vetem ne kombinim Flybox+HDD nga Digitalb)

 • Zgjidh sipas kategorive programin e deshiruar ne kohen qe ti zgjedh(Programacioni).
 • Prurje te reja
 • Kinema
 • Argetim
 • Dokumentare
 • Femije
 • Shqip
 • Programe për të rritur

 PVR  

DLNA - Digital Living Network Alliance ju jep mundësinë të bëni "PLAY" materiale të ndryshme audio dhe video. Qofshin këto në një USB sticker apo në kompjuterin tuaj. Kështu Flybox kthehet në një "Home Multimedia".

 Funksionet që pritën të shtohen së shpejti:

 Multiscreen

ME FUNKSIONIN "MULTISCREEN", JU JEPET MUNDËSIA PËRMES INTERNETIT TË SHIHNI NË PAJISJE TË NDRYSHME NË MËNYRË TË PAVARUR NGA NJËRA TJETRA.

Multiroom

Përmes funksionit Multiroom, ju jepet mundësia të shihni brenda shtëpisë me të njëjtin Abonim, në dy dekoder të ndryshëm.

 Interactivity

Mund të përdorni aplikime të thjeshta si Horoskopi, Moti etj, pa nevojën e një lidhje në internet.

I lidhur me internetin dekoderi kthehet në një Smartphone dhe ju jep mundësinë për të përdorur

 • Facebook
 • Youtube
 • Internet browsing