Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Oferta speciale

7copë

Gitter  Liste 

 1. TIBO IPTV Box + Platinium 12 muaj + abonim mobile

  TIBO IPTV Box + Platinium 12 muaj + abonim mobile

  Tibo IPTV Box + abonim Platinium 12 muaj + abonim mobile falas . Rreth 250 kanale . Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore. shiko ne detaje
  CHF 370.00
 2. Paketa familjare 12 muaj  - vazhdim abonimi satelitor

  Paketa familjare 12 muaj - vazhdim abonimi satelitor

  Ne kete abonim jane rreth 65 kanale nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Mungojne kanalet sportive në HD shiko ne detaje
  CHF 190.00
 3. Premium 12 muaj – vazhdim abonimi satelitor

  Premium 12 muaj – vazhdim abonimi satelitor

  Ne kete abonim jane rreth 73 kanale nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Kanale sportive në HD shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 310.00

  Special Price CHF 265.00

 4. Tibo box + abonim Gold 12 muaj + abonim mobile (pa kanale sportive)

  Tibo box + abonim Gold 12 muaj + abonim mobile (pa kanale sportive)

  Tibo box + abonim Gold 12 muaj + 1 abonim mobile (pa programe sportive) me mbi 200 kanale. Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore. shiko ne detaje
  CHF 340.00
 5. Tibo box + 3 muaj abonim Platinium + abonim mobile

  Tibo box + 3 muaj abonim Platinium + abonim mobile

  Tibo box + 3 muaj abonim Platinium + abonim mobile Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore. shiko ne detaje
  CHF 180.00
 6. Paketa fillestare 12 muaj - vazhdim abonimi satelitor

  Paketa fillestare 12 muaj - vazhdim abonimi satelitor

  Paketa me kanale gjeneraliste dhe disa prej kanaleve tematike të DIGITALB, që transmetojnë 24 orë në 24 filma dhe seriale artistikë, dokumentarë, programe për femijë, muzikë dhe programe shqiptare. Mundësi e mirë për të shpenzuar sa më pak dhe për të patur programe gjithpërfshirëse. shiko ne detaje
  CHF 90.00
 7. Tibo box + abonim Familja 12 mujore + abonim mobile (pa kanale sportive)

  Tibo box + abonim Familja 12 mujore + abonim mobile (pa kanale sportive)

  Tibo box + abonim Familja 12 mujore + 1 abonime mobil (pa kanale sportive) Dhurojini familjes suaj eksperiencën më të mirë televizive me TiBO box QuadCore. Shtojini abonimit tuaj edhe shërbimin MULTIVIZION duke përfituar nga oferta e abonimit në “Mobile TV”. shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 300.00

  Special Price CHF 260.00

7copë

Gitter  Liste