Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Komplet pajisje satelitore

4copë

Gitter  Liste 

 1. Komplet pajisje + paketa familjare 3 muaj

  Komplet pajisje + paketa familjare 3 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira:
  -Flybox
  -Abonim paketa familjare 3 muaj (mungojne kanalet sportive HD)
  -Antene 90 cm Inverto
  -LNB singel
  -10 m kabel
  -mbikalim per dritare
  Ky abonim permban rreth 65 kanale te Digitalb.
  Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia
  Kanale për fëmijë me dublim shqip
  Filma Shqiptarë dhe të huaj
  Dokumentarë 24 orë shqip
  Muzikë 24 orë shqip
  Kanale Shqiptare në HD
  Filma dhe dokumentarë ne HD
  Mungojne kanalet sportive në HD

  shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 305.00

  Special Price CHF 281.00

 2. Komplet pajisje+paketa familjare 12 muaj

  Komplet pajisje+paketa familjare 12 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira:
  -Flybox
  -Abonim paketa familjare 12 muaj (mungojne kanalet sportive HD)
  -Antene 90 cm Inverto
  -LNB singel
  -10 m kabel
  -mbikalim per dritare
  Ky abonim permban rreth 65 kanale te Digitalb.
  Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia
  Kanale për fëmijë me dublim shqip
  Filma Shqiptarë dhe të huaj
  Dokumentarë 24 orë shqip
  Muzikë 24 orë shqip
  Kanale Shqiptare në HD
  Filma dhe dokumentarë ne HD
  Mungojne kanalet sportive në HD

  shiko ne detaje
  CHF 420.00
 3. Komplet pajisje + abonim premium 12 muaj

  Komplet pajisje + abonim premium 12 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira:
  -Flybox
  -Abonim premium 12 muaj
  -Antene 90 cm Inverto
  -LNB singel
  -10 m kabel
  -mbikalim per dritare
  Ky abonim permban rreth 73 kanale te Digitalb.
  Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia
  Kanale për fëmijë me dublim shqip
  Filma Shqiptarë dhe të huaj
  Dokumentarë 24 orë shqip
  Muzikë 24 orë shqip
  Kanale Shqiptare në HD
  Filma dhe dokumentarë ne HD
  Kanale sportive në HD

  shiko ne detaje
  CHF 530.00
 4. Komplet pajisje + paketa premium 3 muaj

  Komplet pajisje + paketa premium 3 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira: -Flybox -Abonim premium 3 muaj -Antene 90 cm Inverto -LNB singel -10 m kabel -mbikalim per dritare Ky abonim permban rreth 73 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Kanale sportive në HD shiko ne detaje
  CHF 345.00

4copë

Gitter  Liste