Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Flybox + abonime te reja

6copë

Gitter  Liste 

 1. Flybox HD - satelitor

  Flybox HD - satelitor

  -Flybox nga Digitalb (Satelitor) shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 189.00

  Special Price CHF 135.00

 2. Flybox HD satelitor + paketa premium 12 muaj

  Flybox HD satelitor + paketa premium 12 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira: -Flybox HD -Abonim paketa premium 12 muaj - Karta smart Perfitoni tani dhe : - Appin Digitalb Kudo falas - Digi Gold falas - Popcorn falas Ky abonim permban rreth 72 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Kanale sportive në HD shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 440.00

  Special Price CHF 390.00

 3. Flybox + paketa familjare 3 muaj

  Flybox + paketa familjare 3 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira: -Flybox -Abonim 3 muaj Digitalb HD Ky abonim permban rreth 65 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Mungojne kanalet sportive në HD shiko ne detaje
  CHF 205.00
 4. Flybox + HDD1T ( pa abonim )

  Flybox + HDD1T ( pa abonim )

  Kjo oferte permban: - Flybox HD - HDD 1T (regjistrues) shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 319.00

  Special Price CHF 220.00

 5. Flybox + abonim 12 muaj paketa familjare

  Flybox + abonim 12 muaj paketa familjare

  Ne kete oferte jane te perfshira: -Flybox -Abonim 12 muaj paketa familjare Ky abonim permban rreth 64 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Mungojne kanalet sportive në HD shiko ne detaje
  CHF 320.00
 6. Flybox + abonim Premium 3 muaj

  Flybox + abonim Premium 3 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira:

  Flybox - abonim 3 muaj Premium HD

  Ky abonim permban rreth 72 kanale te Digitalb.

  Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia

  Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj

  Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip

  Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD

  Kanale sportive në HD

  shiko ne detaje
  CHF 245.00

6copë

Gitter  Liste