Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Mehr Ansichten

Flybox + abonim Premium 3 muaj

CHF 245.00

Kurzübersicht

Ne kete oferte jane te perfshira:


Flybox - abonim 3 muaj Premium HD


Ky abonim permban rreth 72 kanale te Digitalb.


Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia


Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj


Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip


Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD


Kanale sportive në HDDisponueshmëria: në magazinë

ODER

Detaje

Flybox nga Digitalb (Satelitor) + 3 muaj paketa Premium (pa HDD-regjistrues) .

Karakteristika te pergjithshme:

 • 2 Tunera DVB-S/S2
 • MPEG-2(MP@ML),MPEG-2(MP@HL),MPEG4 , AVC/H.264,HP@L4
 • OSD Teletekst
 • Guide (Guida Elektronike e Programit/EPG)per informacione te kanaleve qe shfaqen ne ekran.
 • Kontrolli prinderor
 • Dalje HD numerike HDMI
 • Dalje analoge SD SCART
 • Dalje optike + 1x eSata
 • Perditesim automatik/manual Softueri
 • 1 x porte Ethernet.

Funksionet e Flybox   :

PVR  (ky funksion mund te realizohet vetem ne kombinim Flybox+HDD nga Digitalb)

 • Regjistrime te rezervuara
 • Regjistrime ne proces
 • Regjistrime te perfunduara
 • Regjistrime te deshtuara

 Time Shift  (ky funksion mund te realizohet vetem ne kombinim Flybox+HDD nga Digitalb)

 • Regjistrime ne kohe reale te programeve ne transmetim. “Kapja e tyre” ne nje moment te dyte,duke mos e humbur asnje frame.

 P-VOD , Video on Demand  (ky funksion mund te realizohet vetem ne kombinim Flybox+HDD nga Digitalb)

 • Zgjidh sipas kategorive programin e deshiruar ne kohen qe ti zgjedh(Programacioni).
 • Prurje te reja
 • Kinema
 • Argetim
 • Dokumentare
 • Femije
 • Shqip
 • Programe për të rritur

 PVR  

DLNA - Digital Living Network Alliance ju jep mundësinë të bëni "PLAY" materiale të ndryshme audio dhe video. Qofshin këto në një USB sticker apo në kompjuterin tuaj. Kështu Flybox kthehet në një "Home Multimedia".

 Funksionet që pritën të shtohen së shpejti:

 Multiscreen

ME FUNKSIONIN "MULTISCREEN", JU JEPET MUNDËSIA PËRMES INTERNETIT TË SHIHNI NË PAJISJE TË NDRYSHME NË MËNYRË TË PAVARUR NGA NJËRA TJETRA.

Multiroom

Përmes funksionit Multiroom, ju jepet mundësia të shihni brenda shtëpisë me të njëjtin Abonim, në dy dekoder të ndryshëm.

 Interactivity

Mund të përdorni aplikime të thjeshta si Horoskopi, Moti etj, pa nevojën e një lidhje në internet.

I lidhur me internetin dekoderi kthehet në një Smartphone dhe ju jep mundësinë për të përdorur

 • Facebook
 • Youtube
 • Internet browsing