Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Digitalb satelitor

3copë

Gitter  Liste 

 1. Komplet pajisje + paketa premium 3 muaj

  Komplet pajisje + paketa premium 3 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira: -Flybox -Abonim premium 3 muaj -Antene 90 cm Inverto -LNB singel -10 m kabel -mbikalim per dritare Ky abonim permban rreth 73 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Kanale sportive në HD shiko ne detaje
  CHF 345.00
 2. Flybox + abonim 12 muaj paketa familjare

  Flybox + abonim 12 muaj paketa familjare

  Ne kete oferte jane te perfshira: -Flybox -Abonim 12 muaj paketa familjare Ky abonim permban rreth 64 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Mungojne kanalet sportive në HD shiko ne detaje
  CHF 320.00
 3. Flybox HD satelitor + paketa premium 12 muaj

  Flybox HD satelitor + paketa premium 12 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira: -Flybox HD -Abonim paketa premium 12 muaj - Karta smart Perfitoni tani dhe : - Appin Digitalb Kudo falas - Digi Gold falas - Popcorn falas Ky abonim permban rreth 72 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Kanale sportive në HD shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 440.00

  Special Price CHF 390.00

3copë

Gitter  Liste