Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Digitalb satelitor

4copë

Gitter  Liste 

 1. Komplet pajisje + paketa familjare 3 muaj

  Komplet pajisje + paketa familjare 3 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira:
  -Flybox
  -Abonim paketa familjare 3 muaj (mungojne kanalet sportive HD)
  -Antene 90 cm Inverto
  -LNB singel
  -10 m kabel
  -mbikalim per dritare
  Ky abonim permban rreth 65 kanale te Digitalb.
  Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia
  Kanale për fëmijë me dublim shqip
  Filma Shqiptarë dhe të huaj
  Dokumentarë 24 orë shqip
  Muzikë 24 orë shqip
  Kanale Shqiptare në HD
  Filma dhe dokumentarë ne HD
  Mungojne kanalet sportive në HD

  shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 305.00

  Special Price CHF 281.00

 2. Flybox + abonim Premium 3 muaj

  Flybox + abonim Premium 3 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira:

  Flybox - abonim 3 muaj Premium HD

  Ky abonim permban rreth 72 kanale te Digitalb.

  Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia

  Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj

  Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip

  Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD

  Kanale sportive në HD

  shiko ne detaje
  CHF 245.00
 3. Flybox + HDD1T ( pa abonim )

  Flybox + HDD1T ( pa abonim )

  Kjo oferte permban: - Flybox HD - HDD 1T (regjistrues) shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 319.00

  Special Price CHF 220.00

 4. Flybox + paketa familjare 3 muaj

  Flybox + paketa familjare 3 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira: -Flybox -Abonim 3 muaj Digitalb HD Ky abonim permban rreth 65 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Mungojne kanalet sportive në HD shiko ne detaje
  CHF 205.00

4copë

Gitter  Liste