Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Digitalb satelitor

1copë

Gitter  Liste 

 1. Komplet pajisje+paketa familjare 12 muaj

  Komplet pajisje+paketa familjare 12 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira:
  -Flybox
  -Abonim paketa familjare 12 muaj (mungojne kanalet sportive HD)
  -Antene 90 cm Inverto
  -LNB singel
  -10 m kabel
  -mbikalim per dritare
  Ky abonim permban rreth 65 kanale te Digitalb.
  Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia
  Kanale për fëmijë me dublim shqip
  Filma Shqiptarë dhe të huaj
  Dokumentarë 24 orë shqip
  Muzikë 24 orë shqip
  Kanale Shqiptare në HD
  Filma dhe dokumentarë ne HD
  Mungojne kanalet sportive në HD

  shiko ne detaje
  CHF 420.00

1copë

Gitter  Liste