Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Digitalb satelitor

3copë

Gitter  Liste 

 1. Flybox + paketa familjare 3 muaj

  Flybox + paketa familjare 3 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira: -Flybox -Abonim 3 muaj Digitalb HD Ky abonim permban rreth 65 kanale te Digitalb. Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Mungojne kanalet sportive në HD shiko ne detaje
  CHF 205.00
 2. Flybox + HDD1T ( pa abonim )

  Flybox + HDD1T ( pa abonim )

  Kjo oferte permban: - Flybox HD - HDD 1T (regjistrues) shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 319.00

  Special Price CHF 220.00

 3. Flybox + abonim Premium 3 muaj

  Flybox + abonim Premium 3 muaj

  Ne kete oferte jane te perfshira:

  Flybox - abonim 3 muaj Premium HD

  Ky abonim permban rreth 72 kanale te Digitalb.

  Nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia

  Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj

  Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip

  Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD

  Kanale sportive në HD

  shiko ne detaje
  CHF 245.00

3copë

Gitter  Liste