Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Mehr Ansichten

3 LNB Quad + 4 Diseqc – 4 pjesmarres me 3 satelite

Regulärer Preis: CHF 460.00

Special Price CHF 410.00

Kurzübersicht

3 LNB Quad + 4 diseqc + 12 kabllo nga 1m. Kater pjesmarres.

Disponueshmëria: në magazinë

ODER

Detaje

3 LNB Quad + 4 diseqc + 12 kabllo nga 1m. Kater pjesmarres. Kjo pajisje eshte per kapjen e sinjalit te 3 sateliteve njekohesisht Hotbird 13°, Eutelsat 16° dhe Astra 19° .