Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Mehr Ansichten

Tibo mobile tv

CHF 79.00

Kurzübersicht

Ky Abonim është për mobil ose tablet.
ÇFARË PËRFSHIN TiBO MOBILE TV?
1 kod (user + password) për mobile ose tablet.
+40 kanale TV live mundësuar nga DIGITALB me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë.
Sport live mundësuar nga SUPERSPORT
+1000 filma, me nëntituj shqip dhe anglisht, në TiBO on demand , videoteka për momentin është aktive vetëm tek aparatet android.

Disponueshmëria: në magazinë

ODER

Detaje