Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Mehr Ansichten

Tibo GOLD 12 muaj - riabonim (pa kanale sportive)

CHF 260.00

Kurzübersicht

Tibo GOLD - 12 muaj riabonim ( pa kanale sportive)

Disponueshmëria: në magazinë

ODER

Detaje

Me TiBO GOLD do te keni mundesi te shihni te gjitha paketat TiBO pervec paketes Sportive:

TiBO TV, TiBO Familja, TiBO Kinema dhe TiBO Free

+ 80 Kanale per te zgjedhur mes shume kategorve gjate 12 muajve.

Për të përfituar shërbimet TiBO si fillim është e nevojshme të keni një linjë të shpejt interneti +3 Mbps pa limit !