Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Riabonime - Tibo IPTV - me internet

9copë

Gitter  Liste 

 1. Tibo Premium 12 muaj - riabonim

  Tibo Premium 12 muaj - riabonim

  Tibo Premium 12 muaj - riabonim shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 300.00

  Special Price CHF 270.00

 2. Tibo Familjare 12 muaj - riabonim (pa kanale sportive)

  Tibo Familjare 12 muaj - riabonim (pa kanale sportive)

  Tibo Familjare riabonim ( pa kanale sportive) me mbi 200 kanale . Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore. shiko ne detaje
  CHF 260.00
 3. Tibo Premium 3 muaj - riabonim
 4. Tibo mobile tv

  Tibo mobile tv

  Ky Abonim është për mobil ose tablet. ÇFARË PËRFSHIN TiBO MOBILE TV? 1 kod (user + password) për mobile ose tablet. +40 kanale TV live mundësuar nga DIGITALB me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë. Sport live mundësuar nga SUPERSPORT +1000 filma, me nëntituj shqip dhe anglisht, në TiBO on demand , videoteka për momentin është aktive vetëm tek aparatet android. shiko ne detaje
  CHF 79.00
 5. Tibo Premium + abonim mobile 12 muaj - riabonim

  Tibo Premium + abonim mobile 12 muaj - riabonim

  Tibo Premium + abonim mobile 12 muaj- riabonim shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 330.00

  Special Price CHF 300.00

 6. Tibo Familjare + abonim mobile 12 muaj - riabonim

  Tibo Familjare + abonim mobile 12 muaj - riabonim

  Tibo Familjare + abonim mobile 12 muaj - riabonim ( pa kanale sportive) me mbi 200 kanale . Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore. shiko ne detaje
  CHF 290.00
 7. Riabonim Tibo Fillestare 12 mujore (pa kanale sportive)

  Riabonim Tibo Fillestare 12 mujore (pa kanale sportive)

  TiBO Fillestare ofron mbi 130 kanale live (pa kanale sportive) dhe TimeShift përmes abonimeve me TiBO box. të gjitha kanalet e paketës fillestare të platformës DIGITALB kanale Shqiptare lokale dhe kombëtare të rajonit kanale ndërkombëtare. ABONIMI PËR “TIBO MOBILE TV” ofron rreth 60 kanale. shiko ne detaje
  CHF 190.00
 8. Riabonim Tibo Fillestare 12 mujore + abonim mobile (pa kanale sportive)

  Riabonim Tibo Fillestare 12 mujore + abonim mobile (pa kanale sportive)

  TiBO Fillestare ofron mbi 130 kanale live (pa kanale sportive) dhe TimeShift përmes abonimeve me TiBO box. të gjitha kanalet e paketës fillestare të platformës DIGITALB kanale Shqiptare lokale dhe kombëtare të rajonit kanale ndërkombëtare. ABONIMI PËR “TIBO MOBILE TV” ofron rreth 60 kanale. shiko ne detaje
  CHF 220.00
 9. Tibo Premium 3 muaj + mobile - riabonim

9copë

Gitter  Liste