Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Mehr Ansichten

Premium 6 muaj – vazhdim abonimi satelitor

CHF 210.00

Kurzübersicht

Ne kete abonim jane rreth 73 kanale
nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia
Kanale për fëmijë me dublim shqip
Filma Shqiptarë dhe të huaj
Dokumentarë 24 orë shqip
Muzikë 24 orë shqip
Kanale Shqiptare në HD
Filma dhe dokumentarë në HD
Kanale sportive në HD

Disponueshmëria: në magazinë

ODER

Detaje