Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Mehr Ansichten

Popcorn - abonim per Digitalb Satelit

CHF 17.00

Kurzübersicht

Filmat më të fundit të botës së kinemasë por edhe evente të tjera nga Sporti e gjithë zhanret e tjera, vjen në ekranin tuaj Ekskluzive! Çdo javë në DigiGold do ofrohen evente absolutë.

Disponueshmëria: në magazinë

* Fushat e kërkuara

CHF 17.00

Detaje

Filmat më të fundit të botës së kinemasë por edhe evente të tjera nga Sporti e gjithë zhanret e tjera, vjen në ekranin tuaj Ekskluzive! Çdo javë në DigiGold do ofrohen evente absolutë. Ky abonim eshte per abonentet satelitor . Me ane te flybox ju mund te shikoni VOD (videoteken ) e Digitalb , njekohesisht me kete abonim mund ta shikoni dhe kanalin Digi Gold