Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Mehr Ansichten

Paketa Fillestare 12 muaj - vazhdim abonimi satelitor

CHF 110.00

Kurzübersicht

Paketa me kanale gjeneraliste dhe disa prej kanaleve tematike të DIGITALB, që transmetojnë 24 orë në 24 filma dhe seriale artistikë, dokumentarë,

programe për femijë, muzikë dhe programe shqiptare.

Mundësi e mirë për të shpenzuar sa më pak dhe për të patur programe gjithpërfshirëse.

Disponueshmëria: në magazinë

ODER

Detaje

Paketa me kanale gjeneraliste dhe disa prej kanaleve tematike të DIGITALB, që transmetojnë 24 orë në 24 filma dhe seriale artistikë, dokumentarë, programe për femijë, muzikë dhe programe shqiptare. Mundësi e mirë për të shpenzuar sa më pak dhe për të patur programe gjithpërfshirëse.