Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Mehr Ansichten

Paketa familjare 3 muaj - vazhdim abonimi satelitor

CHF 70.00

Kurzübersicht

Ne kete abonim jane rreth 65 kanale
nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia
Kanale për fëmijë me dublim shqip
Filma Shqiptarë dhe të huaj
Dokumentarë 24 orë shqip
Muzikë 24 orë shqip
Kanale Shqiptare në HD
Filma dhe dokumentarë ne HD
Mungojne kanalet sportive në HD

Disponueshmëria: në magazinë

ODER

Detaje