Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Riabonime

copë 1 prej 10 deri 18 total

Faqja:
 1. 1
 2. 2

Gitter  Liste 

 1. Paketa familjare 3 muaj  - vazhdim abonimi satelitor

  Paketa familjare 3 muaj - vazhdim abonimi satelitor

  Ne kete abonim jane rreth 65 kanale nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Mungojne kanalet sportive në HD shiko ne detaje
  CHF 70.00
 2. Tibo Premium 3 muaj + mobile - riabonim
 3. Riabonim Tibo Fillestare 12 mujore + abonim mobile (pa kanale sportive)

  Riabonim Tibo Fillestare 12 mujore + abonim mobile (pa kanale sportive)

  TiBO Fillestare ofron mbi 130 kanale live (pa kanale sportive) dhe TimeShift përmes abonimeve me TiBO box. të gjitha kanalet e paketës fillestare të platformës DIGITALB kanale Shqiptare lokale dhe kombëtare të rajonit kanale ndërkombëtare. ABONIMI PËR “TIBO MOBILE TV” ofron rreth 60 kanale. shiko ne detaje
  CHF 220.00
 4. Riabonim Tibo Fillestare 12 mujore (pa kanale sportive)

  Riabonim Tibo Fillestare 12 mujore (pa kanale sportive)

  TiBO Fillestare ofron mbi 130 kanale live (pa kanale sportive) dhe TimeShift përmes abonimeve me TiBO box. të gjitha kanalet e paketës fillestare të platformës DIGITALB kanale Shqiptare lokale dhe kombëtare të rajonit kanale ndërkombëtare. ABONIMI PËR “TIBO MOBILE TV” ofron rreth 60 kanale. shiko ne detaje
  CHF 190.00
 5. Tibo Familjare + abonim mobile 12 muaj - riabonim

  Tibo Familjare + abonim mobile 12 muaj - riabonim

  Tibo Familjare + abonim mobile 12 muaj - riabonim ( pa kanale sportive) me mbi 200 kanale . Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore. shiko ne detaje
  CHF 290.00
 6. Tibo Premium + abonim mobile 12 muaj - riabonim

  Tibo Premium + abonim mobile 12 muaj - riabonim

  Tibo Premium + abonim mobile 12 muaj- riabonim shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 330.00

  Special Price CHF 300.00

 7. Paketa Fillestare 12 muaj - vazhdim abonimi satelitor

  Paketa Fillestare 12 muaj - vazhdim abonimi satelitor

  Paketa me kanale gjeneraliste dhe disa prej kanaleve tematike të DIGITALB, që transmetojnë 24 orë në 24 filma dhe seriale artistikë, dokumentarë, programe për femijë, muzikë dhe programe shqiptare. Mundësi e mirë për të shpenzuar sa më pak dhe për të patur programe gjithpërfshirëse. shiko ne detaje
  CHF 100.00
 8. Tibo mobile tv

  Tibo mobile tv

  Ky Abonim është për mobil ose tablet. ÇFARË PËRFSHIN TiBO MOBILE TV? 1 kod (user + password) për mobile ose tablet. +40 kanale TV live mundësuar nga DIGITALB me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë. Sport live mundësuar nga SUPERSPORT +1000 filma, me nëntituj shqip dhe anglisht, në TiBO on demand , videoteka për momentin është aktive vetëm tek aparatet android. shiko ne detaje
  CHF 79.00
 9. Popcorn - abonim per Digitalb Satelit

  Popcorn - abonim per Digitalb Satelit

  Filmat më të fundit të botës së kinemasë por edhe evente të tjera nga Sporti e gjithë zhanret e tjera, vjen në ekranin tuaj Ekskluzive! Çdo javë në DigiGold do ofrohen evente absolutë. shiko ne detaje
  CHF 17.00
 10. Tibo Premium 3 muaj - riabonim

copë 1 prej 10 deri 18 total

Faqja:
 1. 1
 2. 2

Gitter  Liste