Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Riabonime

5copë

Gitter  Liste 

 1. Premium 3 muaj – vazhdim abonimi satelitor

  Premium 3 muaj – vazhdim abonimi satelitor

  Ne kete abonim jane rreth 73 kanale nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Kanale sportive në HD shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 110.00

  Special Price CHF 99.00

 2. Tibo mobile tv

  Tibo mobile tv

  Ky Abonim është për mobil ose tablet. ÇFARË PËRFSHIN TiBO MOBILE TV? 1 kod (user + password) për mobile ose tablet. +40 kanale TV live mundësuar nga DIGITALB me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë. Sport live mundësuar nga SUPERSPORT +1000 filma, me nëntituj shqip dhe anglisht, në TiBO on demand , videoteka për momentin është aktive vetëm tek aparatet android. shiko ne detaje
  CHF 79.00
 3. Popcorn - abonim per Digitalb Satelit

  Popcorn - abonim per Digitalb Satelit

  Filmat më të fundit të botës së kinemasë por edhe evente të tjera nga Sporti e gjithë zhanret e tjera, vjen në ekranin tuaj Ekskluzive! Çdo javë në DigiGold do ofrohen evente absolutë. shiko ne detaje
  CHF 17.00
 4. Digitalb Kudo - abonim për mobil apo tablet

  Digitalb Kudo - abonim për mobil apo tablet

  Rreth 30 kanale të Digitalb , në celular ose tablet. shiko ne detaje
  CHF 27.00
 5. Paketa familjare 3 muaj  - vazhdim abonimi satelitor

  Paketa familjare 3 muaj - vazhdim abonimi satelitor

  Ne kete abonim jane rreth 65 kanale nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Mungojne kanalet sportive në HD shiko ne detaje
  CHF 70.00

5copë

Gitter  Liste