Shporta:

0 copë - CHF 0.00
Ju nuk keni asnjë artikull në shportë

0

Riabonime

copë 1 prej 10 deri 15 total

Faqja:
 1. 1
 2. 2

Gitter  Liste 

 1. Premium 12 muaj – vazhdim abonimi satelitor

  Premium 12 muaj – vazhdim abonimi satelitor

  Ne kete abonim jane rreth 73 kanale nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Kanale sportive në HD shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 310.00

  Special Price CHF 290.00

 2. Premium 6 muaj – vazhdim abonimi satelitor

  Premium 6 muaj – vazhdim abonimi satelitor

  Ne kete abonim jane rreth 73 kanale nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë në HD Kanale sportive në HD shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 210.00

  Special Price CHF 199.00

 3. Premium 3 muaj – vazhdim abonimi satelitor

  Premium 3 muaj – vazhdim abonimi satelitor

  Ne kete abonim jane rreth 73 kanale nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Kanale sportive në HD shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 110.00

  Special Price CHF 99.00

 4. Paketa familjare 12 muaj  - vazhdim abonimi satelitor

  Paketa familjare 12 muaj - vazhdim abonimi satelitor

  Ne kete abonim jane rreth 65 kanale nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Mungojne kanalet sportive në HD shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 190.00

  Special Price CHF 180.00

 5. Paketa familjare 6 muaj  - vazhdim abonimi satelitor

  Paketa familjare 6 muaj - vazhdim abonimi satelitor

  Ne kete abonim jane rreth 65 kanale nga Shqipëria, Kosova,Maqedonia Kanale për fëmijë me dublim shqip Filma Shqiptarë dhe të huaj Dokumentarë 24 orë shqip Muzikë 24 orë shqip Kanale Shqiptare në HD Filma dhe dokumentarë ne HD Mungojne kanalet sportive në HD shiko ne detaje
  CHF 130.00
 6. Abonim Tibo IPTV ne boxin Apple tv - Paketa Premium 12 muaj (me kanale sportive)

  Abonim Tibo IPTV ne boxin Apple tv - Paketa Premium 12 muaj (me kanale sportive)

  Abonim Tibo IPTV ne boxin Apple tv .Te gjithe ju qe posedoni box Apple tv tani mund ta instaloni appin Tibo Iptv dhe te abonohuni tek ne. shiko ne detaje
  CHF 240.00
 7. Abonim Tibo IPTV ne boxin Apple tv - Paketa Familjare 12 muaj ( pa kanale sportive)

  Abonim Tibo IPTV ne boxin Apple tv - Paketa Familjare 12 muaj ( pa kanale sportive)

  Abonim Tibo IPTV ne boxin Apple tv .Te gjithe ju qe posedoni box Apple tv tani mund ta instaloni appin Tibo Iptv dhe te abonohuni tek ne. shiko ne detaje
  CHF 190.00
 8. Tibo Premium 3 muaj + mobile - riabonim
 9. RIABONIM - Tibo Familjare + abonim mobile 12 muaj

  RIABONIM - Tibo Familjare + abonim mobile 12 muaj

  Tibo Familjare + abonim mobile 12 muaj - riabonim ( pa kanale sportive) me mbi 200 kanale . Tibo eshte platforme Shqiptare IPTV , qe ofron te gjitha kanalet e Digitalb permes internetit(IPTV) pa nevojen e antenes satelitore. shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 290.00

  Special Price CHF 195.00

 10. RIABONIM - Tibo Premium + abonim mobile 12 muaj

  RIABONIM - Tibo Premium + abonim mobile 12 muaj

  Tibo Premium + abonim mobile 12 muaj- riabonim shiko ne detaje

  Regulärer Preis: CHF 330.00

  Special Price CHF 245.00

copë 1 prej 10 deri 15 total

Faqja:
 1. 1
 2. 2

Gitter  Liste